сѐ друго само ќе си дојде
Не е лесно да ги оставите цигарите без оглед на свеста за тоа колку се штетни и за пушачите и за околината. Во намера да ги поттикне луѓето да се решат од таа лоша и опасна навика, Крис Нотап со помош на едноставни реквизити симулирал како пушењето влијае на белите дробови и направил видео кое би…
Повеќе...
Доколку и вие имате проблем со тврдите потпетици и сувата и груба кожа на нозете, тогаш ова е токму за вас. Се што ви е потребно е половина литар млеко и две-три кесички сода бикарбона. Ретко кој денес има пари и време за да оди на педикир, но зошто и некој би трошел пари кога го има овој едноставен…
Повеќе...
Половина од полнолетните праѓани во Македонија се пушачи, објави ТВ Сител. Статистиката покажува дека овој порок го имаат речиси 700.000 граѓани кои годишно трошат околу 11 тони цигари, што ја става земјава на врвот на листата во Европа. Експертите по јавно здравје се категорични дека цигарите се…
Повеќе...
Болките во уво се честа појава како кај малите така и кај возрасните...Матичниот лекар д-р Христина Лескароска со совет како и што да правите кога станува збор за воспаление на уво https://www.youtube.com/watch?v=giMQ4IT9Mmg&feature=share
Повеќе...