АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Да и помогнеме на Елена

На 23 години Елена Маџова се пресели во Словенија со желба за подобар живот. По само 2 месеци таа доживеа тежок мозочен удар (18.07.2023) со големо крварење.

После оперативниот зафат во УКЦ Љубљана таа е во природна кома веќе 3,5 месеци и лекувањето треба да продолжи во Турција за што се потребни 50.000 евра.

Доколку сакате да донирате за Елена тоа може да го направите на следните начини:

За корисници на телеком 143 117

Денарска сметка:

270-7000854476.37

Девизна сметка со назнака Personal transfer:

Riste Madzhov

IBAN MK07270700085440750

SWIFT EXPCMK22

HALKBANK AD Skopje

Коментари

коментари

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.