Samozdravje.mk е интернет портал кој треба претставува ваш водич за здрав и квалитетен начин на живеење. Само здравје секој ден ве информра како да живеете здраво, како да се заштитите од болестите, како да ги лечите истите, каква храна и пијалоци да консумирате се со цел да си го направите животот поубав. Преку совети од лекари, нутриционисти, фитнес тренери и експерти од различни области ќе се обидеме да ви го направиме животот поубав.

Секогаш имајте на ум дека најбитното во животот е ,,само здравје”, сѐ друго само ќе си дојде.