АПЕЛ ЗА ПОМОШ – Да и помогнеме на Дијана да продолжи со лекувањето

Дијана Нуамоска 34 години од Тетово боледува од канцер. После многу падови, борбата ја продолжува во Турција каде прима имунотерапија.

Пет скенот после примени 4 терапии покажа дека има добар одговор на терапијата. На Дијана и е потребна финансиска помош за да продолжи со овие терапии. Една терапија чини 4.600 евра и потребено е да се прима на 21 ден.

Можете да донирате на следниот начин:

А1: 143 550

Телеком: 143 110

Стопанска банка: 200002512150321

Коментари

коментари

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.