Зошто не смеете да го држите парфемот во бања?

Она што можеби не го знаевте, а има врска со вашиот омилен парфем е местото каде никако не треба да ги чувате.

Експертот за парфеми, Марлен Харисон истакнува дека причините поради кои парфемите не треба да ги чувате во тоалет се топлината и влагата. Тие влијаат на уљето кое парфенот го содржи за да ги „разбиваат“, што го менува мирисот и квалитетот на производот во целост.

Секако подобро решение е парфемите да ги чувате на некое друго место, како што е спалната соба.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.