Жената родена во знакот на рак ги има овие карактеристики!

Жената Рак е единствена и неповторлива, грижлива, добра, лојална и приврзана. Вистинска дама за пример! Таа потполно ќе ги промени законите на физиката во вашиот живот и ќе го заврти за 180 степени. Домот постојано ќе ви зрачи со топлина, бидејќи таа е способна секое катче да го направи удобно и пријатно.

Во креветот е нежна и сензуална, но знае да биде нескротлива и непредвидлива. Никогаш нема да ви биде доста од нејзините бакнежи. Нејзината искрена душа бара личност која знае да сака и која ќе знае да ги разбере нејзините тивки воздишки. Маж кој ќе ѝ биде поддршка и ќе се бори заедно со неа во секоја животна битка. За возврат ќе ви го подари целото нејзино битие и ќе биде подготвена да остане со вас и во добро и во зло, ако тоа е потребно.

Совршена сопруга, грижлива и добра мајка, таа плени со својот вроден шарм со кој се носи природно и спонтано како вистинска дама.

На оваа вредна и сестрана жена потребен ѝ е маж кој ќе биде силен и одлучен, но и грижлив и одговорен.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.