Жена 10 години живеела со “секс играчка” во телото – Еве што и се случило!

Неименувана 38-годишна жена од Шкотска, живеела десет години со секс играчка во телото, а тоа не го ни знаела Таа во болница во Абердин се пожалила од губење на тежината, треска и летаргија. Имала и запек.
Лекарите се тестови откриле дека играчката навлегла од мочниот меур од вагината. Хирурзите отстраниле секс играчка од 11 сантиметри. Се шокирале кога дознале дека жената ја користела играчката со партнерот пред десет години. Признала дека била под дејство на алкохол. Жената била со просечна интелигенција, немала депресија или ментална болест. Не била ни жртва на злоупотреба.
Поради сексуалните помагала животот и бил во опасност.
Боледувала од ретка весиковагинална фистула, што и овозможува на урината да влегува во вагината. Имала опструктивна уропатија, блокада во мочниот меур кој предизвикува урината да се враќа назад во бубрезите. Откако го отстраниле сексуланото помагало лекарите ја поправиле настаната штета.
Еден лекар, кој сакал да остане анонимен, признал дека е многу чудно што ниту таа ниту нејзиниот партнер не забележале толку голем предмет во вагината. Нејзиниот случај бил објавен во The Journal of Sexual Medicine бидејќи прв пат сексуална играчка останала толку долго во телото.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.