Во ЖИВО: Прес-конференција на Венко Филипче во врска со коронавирусот во Македонија

Владата на Македонија за во 14:00 часот ја најави својата нова прес-конференција во врска со новостите со коронавирусот во нашата држава.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.