Во овие работи жените се подобри од мажите!

168

Ова се 12 работи во кои жените се подобри од мажите:

1. шпионирање

2. инвестирање на пари

3. Добивање на коцка

4. Подобро и попрецизно ракување со чекан

5. Дегустација на пиво и вино (жените имаат подобро чувство за мирис и вкус)

6. Видео-игри (жените може да играат подолго без развивање на зависност)

7 Давање на инструкции

8.Побрзо подготвување (фустан + шминка)

9. Поретко добиваат настинки и грип

10. Избегнуваат неверство на интернет

11. Подолго живеат (во просек пет години)

12 Користат сапун во тоалетите (мажи, срамота!)

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.