Внимавајте: Сериите ви го уништуваат сексуалниот живот!

Сексуалниот живот на љубовните двојки е се полош со текот на времето, а причината за тоа е лошото влијание на филмовите врз приватниот живот.

Виновни се мобилните телефони, сериите, филмовите, игрите и сите останати занимации, кои значат дека дека никогаш нема да ви биде здодевно и ви го одземаат времето што би можеле да го поминете со вашиот партнер.

Популарните серии како што се „Игра на престоли“ се толку заразни, што наместо да одите во кревет во 22:30 часот, луѓето остануваат будни до доцните утрински часови за да изгледаат само уште една епизода.

Паровите се помалку се бакнуваат и поминуваат време заедно поради технологијата и телевизијата, премногу се анализираат себеси во креветот и имаат преголеми очекувања од партнерите.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.