Видео: Спас од болката во вратот за 5 минути!

Сите ние барем еднаш сме почувствувале болка во вратот. Таа не зависи од возраста и го погодува речиси сите од студенти до возрасни луѓе.

Болката во вратот може да биде дел од симптомите на т.н. „цервикален синдорм“ меѓу кои се и ограниченото движење на главата, главоболката, мачнината и вртоглавицата. Меѓутоа, ако е поврзана со болка во градите, рацете и други делови од главата, болката во вратот може да биде симптом за остеопороза на вратот.

Масажата ќе ви помогне да заборавите на болката

Масажата на вратот е мошне просто да ја изведете и истата трае само некоку минути, а можете да ја правите 2-3 пати дневно. Погледнете како да се решите од болките во вратот за само 5 минути.

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.