Видео: Слушнете од д-р Христина Лескароска како се лекува воспаление на уво

Болките во уво се честа појава како кај малите така и кај возрасните…Матичниот лекар д-р Христина Лескароска со совет како и што да правите кога станува збор за воспаление на уво

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.