Видео: Ова девојче кива и по 8000 пати на ден!

Малата Ајра Саксина има навистина неверојатен проблем. Таа кива и по 8000 пати на ден.

Мајка и Прија вели дека сето ова почнало пред неполна година.

Едно утро Ајра се разбудила од спиење и почнала да кива. Ништо не и помагало да престане.

За чудо, единствено не кива додека спие.

Но, во моментот кога ќе се разбуди продолжува нејзината голгота.

Мајка и е очајна да најде решение за проблемот на својата ќерка.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.