Видео: Како ќе изгледа новиот клинички центар доколку го градат во „Веле Поле“ во Ѓорче Петров”?!

 

На собраниската комисија за здравство, кога премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче со пратениците дебатираа за можна локација за новиот клинички центар, градоначалникот на Ѓорче Петров со проекција како би изгледал Универзитетскиот кампус ако го градат во неговата општина.

Предлог локација за изградба на новиот Универзитетски Клинички Кампус

Предлог-локацијата за изградба на новиот Универзитетски клинички кампус во Ѓорче Петров.

Gepostet von Aleksandar Naumoski am Samstag, 1. Dezember 2018

Коментари

коментари