Видео: Како до поцврсти нозе?

 

Познатите YouTube фитнес инструкторки Катрина и Карена откриваат лесни и забавни вежби со кои за брзо време ќе ги зацврстите и дефинирате бедрата и задникот.

Вежбите може да ги изведувате било каде, а се фокусираат на голема мускулна група, па освен совршените нозе, ќе бидете наградени со подобар метаболизам и побрзо ќе ги согорите мастите и ќе го обликувате целото тело.

Затоа, во вашето следно вежбање, вметнете ги и овие три вежби:

15 Squat Jump

20 Single Leg Lunge

30 Plie & Abduction

И секако, погледнете како тие ги прават:

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.