Видео: Како да изладите лубеница на најбрз начин!

Колку и да се ужива во неа во секоја форма, треба да се признае дека лубеницата е најдобра кога е разладена.

Иако многумина оваа намирница едноставно ја ставаат во фрижидер или ја потпуваат во вода со мраз, постои и многу попрактичен начин на ладење.

Во ова видео можете да видите како на најбрз начин да ја разладите лубеницата. Едноставно исечете ја на парчиња, ставете ги во фрижидер или замзнувач и тие така многу побрзо ќе се оладат, отколку да ја ладите целата лубеница.

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.