ВИДЕО: Еве како да да го избегнете проблемот со замаглување на очилата додека носите маска

291

Замаглувањето на очилата  кога носите маска е реален проблeм на многумина. Луѓето кои носат очила, а и заштитни маски, овој период се соочуваат со предизвикот да не ги замаглат стаклата и до тоа да ја намалат видливоста низ нив.

Според лекарите во Токио, постојат начини како да го избегнете ова, кои можете да ги погледнете на видеото подолу:

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.