Видео: Девет месеци бременост прикажани во четири минути

Од зачнувањето до раѓањето поминуваат девет месеци, но овој живот процес може да го погледнете во четири минути.

Ова видео прикажува како се развива ембрионот, а покрај за жените сигурно ова видео ќе сакаат да го погледнат и мажите.

Можеби сето ова ќе ви изгледа неверојатно, но природата прави чуда.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.