Телото реагира, ако премногу зборувате на мобилен

Уште еден здравствен проблем од мобилниот телефон

Познато е дека претераното користење на смартфони не е добро за нашето здравје…

Ако премногу долго користиме телефон, тоа може негативно да влијае на нашиот сон и дури менталното здравје. Научниците откриваат интересен факт – обликот на нашиот череп се променува исто така со предолго користење телефон.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.