со таг

семејства

Во понеделник најлесно се откриваат неверства!

Ако може да им се верува на податоците на порталот „Illicita encounter“, понеделник е денот кога најлесно ќе ги откриете прељубниците. Имено, после викендот поминат со семејството, оние кои изневеруваат, најмногу комуницираат со…

Зошто за празниците семејните расправии се почести?

Статистиката покажува дека празничните денови наместо во уживање, се повеќе парови и врски времето го минуваат во расправии. Аналитичарите и анкетарите откриваат кои се најчестите причините за тоа. Финансии Реално, празниците се…