со таг

љубовници

Во понеделник најлесно се откриваат неверства!

Ако може да им се верува на податоците на порталот „Illicita encounter“, понеделник е денот кога најлесно ќе ги откриете прељубниците. Имено, после викендот поминат со семејството, оние кои изневеруваат, најмногу комуницираат со…

Кои се најстравствените љубовници во светот?

Резултатите од истражувањето во кое учествувале 21 земји од светот покажале дека Норвежаните апсолутно ја заслужуваат титулата најстраствен народ во светот. Како што пренесува магазинот The Culture Trip, Норвежаните доживуваат оргазам…