со таг

египет

Доктор Синоличка Џамбазова поканет предавач на конгрес за хирургија за рака во Египет –…

Во периодот од 14-17 Ноември 2018 година во Луксор, Египет се одржа IX Интернационален конгрес за хирургија на рака и микрохирургија каде д-р Синоличка Џамбазова беше поканет предавач заедно со уште 12 експерти-хирурзи за рака од целиот…

Медитеранска нега или изглед како Египјанка!?

Производите за нега и за лекување на кожата не се секогаш спакувани како што треба и направени се од Производи што некогаш се користеле за нега на кожата Иако не мириса најдобро, жените со години го користеле сокот од зелка за да ја…