Со кој хороскопски знак не е пожелно да бидете во врска?

184

Се надеваме дека не сте во врска со Овен, бидејќи овој знак освојува со страст, а потоа го покажува вистинското лице и исчезнува.

Со други зборови, тој најпрво со сите сили ќе го привлече вашето внимание, а кога ќе станете плен, без проблем ќе ви го покаже неговото вистинско лице и ќе ве оттргне од себе.

Овој хороскопски знак обожава контрола и моќ, а исто така се однесуваат и во врска, па нивните партнери немаат право на збор. Тие се оние кои ги држат конците во рака.

Но, кога се заљубени, Овните се навистина одани партнери и пружаат љубов и поддршка, но само ако нивниот партнер исполни се од горенаведеното.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.