Со кого најчесто изневеруваат жените?

Заборавите на колегите, пријателите и познаниците од фејсбук.Ако се сомневате дека сопругата ве изневерува, тогаш тоа е веројатно со вашиот сосед.

Според американските истражувања, кое е спроведено на 8000 членови, синдромот „секс со комшиката„ е уште по распостранет кај посилниот пол, а еве што се покажа ова истражување:

Скоро третина од жените, признале дека имале секс со некој што живее во нивниот крај или во соседството. Дури 60 проценти, имале секс за една вечер, 14 проценти врската ја одржуваат неколку недели, а само шест проценти ја одржале врската цела година. Интересно е дека 62 проценти од жените мечтаат за соседите , а дури 70 проценти од машката популација има „нечисти мисли „ кон соседката.

Но експертите велат дека нема потреба од загриженост, и мажите и жените фантазираат за некој што не е нивни партнер, затоа што новите работи не возбудуваат .

Секуалните фантазии може да ја разбудат страста, но и да ја одржат, се додека тоа не стане реалност.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.