Што значи вашата омилена боја?

Што се однесува до боите, статистиката вели дека најискористени бои се: црната, белата, црвената и сивата.

Сина – лојални, вредни и софистицирани

Црвена – енергични, доминантни и импулсивни

Виолетова – креативни и индивидуални

Црна – авторитативни, елегантни и едноставни

Портокалова – ентузијастични, социјални и површни

Зелена – одлучни, задоволни и страствени

Розова – повлечени, чувствителни и романтични

Бела – ненаметливи, сигурни и уредни

Жолта – ведри, несериозни и интелигентни

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.