Што значи ако ги имате овие две дупчиња на телото?

Тие се викаат Венерини дупчиња, тоа се мали кругови, кои се формираат на долниот дел на грбот кај мажите и жените. Во случај да ги имаат мажи, тогаш се работи за Аполонови дупчиња.
Се наоѓаат на место каде што се спојуваат две коски на карлицата, и се гледаат само кај луѓето кои имаат генетски предиспозиции за тоа или соодветна величина на лигаментите. Не можеме да бираме дали ќе ги имаме или не, бидејќи најчесто се работи за генетика.
Тие се знак за добра циркулација и здраво тело, а одличната циркулација е важен предуслов за полесно постигнување на оргазам.
Бидејќи Венерините дупчиња се наоѓаат на место на кое нема мускули, невозможно е да ги створите со вежбање, но доколку работите на елиминација на вишок масни наслаги, овие дупчиња можат да бидат повидливи.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.