Што треба да направите ако ве касне оса, пчела или стршлен?

Овој совет го сподели пчелар, кој долги години одгледува пчели и тврди дека ова е најдоброто решение против болката и отокот.

Земете алкохол или аспирин и едноставно само навлажнете и тријте на местото на убодот. Ова правете го од прилика една минута. Убодот многу брзо ќе биде минато.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.