Што треба да избегнувате во исхраната за да изгледате помлади?

Хафингтон пост по спроведеното истражување направи листа на храна која треба да се избегнува во прекумерни количини доколку сакате да го задржите младешкиот изглед што е можно подолго. Ова се производите чија честа употреба ви додава години:

1. Шеќер

2.Tранс-масти

3.Сол

4.Кафе

5. Слатки

6.Вештачки засладувачи

7. Енергетски пијалоци

8. Алкохол

9. Јаглехидрати

10. Пржена храна

11. Газирани пијалоци

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.