Што сакаат мажите на 20, 30 и 40 години?

20 години

Главното за мажите на 20 години е да започнат успешна кариера, а на девојките гледаат колку повеќе толку подобро. И се разбира, тие треба да се убави, да поминат со преодна кај другарите и да им ја билдаат довербата. Кога се запознаваат со девојка, прво помислуваат дали е добра за секс или не. Најесто не пребораат и секога девојка им е солидна за секс.

30 години

На 30-годишна возраст настапува промена, така што мажите почнуваат да разбираат дека надворешноста не е најважната работа за една врска. Сега тие се постабилни, размислуваат за семејство и ја сфаќаат потребата од дом, и знаат дека е време за дете. Тие ги доживуваат жените веќе на друг начин. По периодот на сексуалните експерименти тие бараат жена, погодна за сопруга и мајка. 30-годишните веќе знаат дека нема да го поминат целиот свој живот во креветот. Сега кога веќе имаат успешна кариера, почнуваат да размислуваат за продолжување на родот. Веќе доживуваат потреба од стабилност
во односите.

40 години

40-годишните ергени се или премногу приврзани кон мајките или премногу време поминуваат на работа. Во вториот случај обично имаат успешна кариера, но се осамени, бидејќи немаат со кого да ја споделат среќата од успехот. Мажите на 40 се поголеми материјалисти, отколку на 30. Им треба жена која се грижи за нив и со која ќе се чувствуваат добро. Тие сакаат да се со жени кои се смеат на нивните шеги и ги делат нивните интереси. Веќе не бараат љубовица или мајка на нивните деца, туку и пријател. На оваа возраст мажите се заинтересирани многу од ликот на жените. Интересни ли се тие? А добри ? Многу
важен фактор е и вештината на жената да готви и да се справи со комуналните проблеми.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.