Што кога животот ќе ве фрли на земја?

138

Ова се 10 убави реченици кои ќе ве кренат кога животот ќе ве фрли на земја:

1. Ти си храбра личност создадена за убави нешта. Хаосот е само разбран кога е сакан од дивите луѓе, не од слабите.

2. За да се сакаш себеси онаков каков што си, не можеш да ги мразиш искуствата кои те направија тоа што си.

3. Луѓето се незапирливи кога ќе сфатат дека заслужуваат подобро.

4. Не се лутете. Не се обидувајте да израмните. Бидете над другите. Бидете опседнати со својот успех, така што ќе заборавите и што се случило.

5. Што би била кралицата без својот крал? Историско гледано, многу помоќна.

6. Таа помина низ пекол. Затоа и сега таа гледа во оганот и се смее.

7. Не ја мешај мојата љубезност со слабост. Љубезен сум кон сите, но кога некој е нељубезен кон мене, слабоста не е тоа по што ќе ме запаметиш.

8. Личноста која не бара одобрување од другите луѓе е онаа од која се плашат сите.

9. Јас нема да се качам на планината. Јас ќе ја поместам.

10. Неа и беше потребен херој и затоа таа стана херој за себе.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.