Што да и подарите на жената за да ја зголемите желбата за секс?

Подарувањето на букет цвеќе на жената не е само знак на внимание, туку и начин да им го зголемите либидото.

Околу 63% од жените од 18 до 24 години, признале дека букетот цвеќе како подарок од партнерот им ја зголемува желбата за секс, а истиот одговор го дале дури 50% од жените помлади од 65 години.

Но, букет ефектот има и негативна страна.

Неговиот ефект овенува откако врската или бракот ќе наполни 10 години, па после 10 заеднички години „пали“ кај помал процент од жените.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.