Се развел од сопругата зошто била ненаситна од секс!

257

Ненаситна индијка го принудувала сопругот да пие апчиња за зголемување на сексуалната моќ поради што еднаш завршил и во болница. По поднесеното барање судот му го одобрил разводот.

Неименуваниот индиски маж добил развод, бидејќи неговата сопруга имала ненаситна желба а секс. Несреќникот ја поднел тужбата уште во јануари.

Тој напишал дека неговата сопруга се однесува во “агресивно и авторитарно” и дека го злоупотребува со сексуланите желби уште од кога се венчале во април 2012 година.

Жената го принудувала да пие апчиња за зголемување на сексуалната моќ и затоа таа е опасност за неговиот живот и половиот орган. Нејзиното сурово однесување му го претвори животот во пекол”, напишал неговиот адвокат.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.