Резил: Докторе, научи барем нешто еднаш – Ова го напишал специјалист од болницата во Штип!!!

На социјалната мрежа Фејсбук е објавен статус со извештај добиен од штипската болница, каде пациентот морал да одите таму  поради многу висок притисок (инаку бил дијабетичар и 25 години примал инсулин). Наводно, ова веќе било пријавено кај надлежни инситутции!! На извештајот има потпис и печат од специјалист во болницата.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.