Природно наместо лекови – Листови од зелка за доилки!

178

Жените кои имаат проблем со маститс (болка во градите при доење) овој проблем може да го решат многу брзо со листови од зелка. Само ставете ги листовите од зелка на градите и преспијте со нив. Зелката има моќ да ги намали отоците и да ја намали болката. Оваа техника се користела во Швајцарската болница наместо лекови.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.