Предупредување – Вознемирувачка фотографија за дејството на кокаинот

286

Од оваа фотографија која на социјалните мрежи ја постира стоматологот Хауард Фаран, се згрозија многу.

Тој сакал да им покаже на луѓето како изгледа устата после употреба на кокаин.

Предупредуваме дека фотографијата е вознемирувачка.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.