Пред спиење направете го ова за подобро здравје!

203

Земете еден лимон и сечете го на четири дела. Ставете го во чинија и посолете го и оставете го на ноќното масиче покрај вашиот кревет. И така секоја ноќ.

Ова се бенефитите:

– Оваа комбинација го олеснува дишењето, посебно на луѓето кои патат од астма и алергии или кои се настинати;
Се нормализира крвниот притисок;
Лимонот ги одбива бубачките, вклучувајќи ги и комарците;
Нема да имате рапав глас наутро;
Мислите ви се побистри по будењето;
Побрзо и полесно ќе се разбудите и тоа без кафе;
Просторијата ќе мириса удобно и свежо.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.