Палецот открива какви сте во љубовниот живот?

Ако првата половина на палецот ви е подолга од втората. За вас љубовта е страст! Верни сте на партнерот, а кога ќе се заљубите не само што сте целосно посветени на својата сакана, но на моменти љубовта ви се чини задушена. Има ли љубов во вашиот живот, сè е како една еуфорија и секогаш се одразува на работата. Склони сте да игнорирате сè што беше приоритет до овој момент за вас за сметка на љубовта. Кога повикувате сакана, но тој поради некоја причина не ви одговори или не ви врати повикот, вие сте подготвени и на невозможното, за да дознаете што се случува.

Ако првата и втората половина на палецот ви се со иста должина. Вие мислите стратешки и кога сакате да ги постигнете вашите цели имате специфичен пристап. Ова важи не само за личните цели, но и за вашиот љубовен живот. Секогаш умеете да ги оценувате добро партнерите, нивните чувства и лојалност. Ова ви овозможува да не дадете премногу слобода на чувствата и да не бидете заслепени во љубовта. Умеете добро да ги контролирате вашите емоции. Ова од друга страна на моменти ви е монотоно во развојот на односите.

Ако втората половина на палецот ви е подолга од првата половина. Вие сте стабилна личност, која е долу на земјата. Поседувате многу вештини, имате аналитички ум и никогаш не брзате при донесувањето на одлуки. Ова важи и за вашиот љубовен живот. Кога ќе се заљубите не давате целосна слобода на чувствата и емоциите или барем не на почетокот. Тешко изразувате немири кон оној кој е возбуден, можеби затоа што се плашите да не бидете отфрлени или повредени на некој начин.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.