Овие знаци укажуваат дека партнерот ве лаже!

Не е секогаш едноставно, но честопати ги пропуштаме овие суптилни знаци кои би можеле да ви откријат дали вашиот партнер ја кажува вистината. Не треба да донесувате брзи заклучоци, но ако вашиот сакан ги прави овие работи, постои можност дека ве лаже во очи…

1. Често го прочистува грлото

2. Тешко голта

3. Гледа кон вратата бидејќи се чувствува непријатно и сака да си оди што побрзо

4. Нема гестикулација и станува здрвен

5. Ја зафрла главата наназад

6. Го трга телото од вас

7. Го допира својот врат или нервозно го трие

Овие знаци на физичка непријатност се јасни индикатори дека вашиот партнер нешто крие и доколку обрнете поголемо внимание и ги воочите, можете да ги искористите за да дојдете до вистината.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.