Овие апчиња ги земаме на своја рака, а треба многу да внимаваме

Бидете внимателни, може да го загубите памтењето

Некои лекови ги земаме на своја рака дома, но тие можат многу да штетат.

Имено, апчињата за расположение и анксиозност како дијазепам, во големи количини можат да доведат до тоа да го загубите помнењето.

Тие делуваат на одредени области на мозокот и може да предизвикаат губење меморија.

Затоа, ако го земате овој лек добро консултирајте се со лекар или фармацевт.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.