Оваа овошје јадете со лушпа!

172

Истражување во Cornell University, покажало дека лушпата на јаболкото содржи 87% повеќе фитохемикалии кои се борат против ракот, отколку сочната внатрешност на јаболкото. Лушпата на јаболкото нема лош вкус и лесна е за џвакање.

Помогнете му на вашето тело да се бори против болестите и јадете го јаболкото цело.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.