Ова се “најлудите” места за доживување оргазам!

4,211

Околу 39 отсто од луѓето сакаат да водат секс на плажа а една третина би сакале да доживеат оргазам во кино на задните седишта, покажало истражувањето на Durex спроведено на 1010 испитаници од 18-44 години. Поводот бил американскиот национален ден на оргазмот – 31 јули.
Возбуда предизвикува и секс во кабината за пробување на облека како и секс на тераса.
Некои од нив имале и бизарни желби, па сакале страстите да ги разменат на гробишта. Еве ги 13-те места каде луѓето сакаат да имаат секс:

1 -плажа- 39 проценти
2-авион – 32 проценти
3-кино – 30 проценти
4-канцеларија – 28 проценти
5-лифт – 28 проценти
6- автомобил – 23 проценти
7-кабината заоблека во продавница – 22 проценти
8-балкон – 20 проценти
9-задното седиште во такси – 16 проценти
10-библиотеката – 15 проценти
11-возот – 10 проценти
12-гробишта – 8 проценти
13 – Црква – 7 проценти

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.