Ова бебе ги шокира лекарите!

Бебето Бенце е родено во Унгарија, но она што ги шокирало вработените на болницата е тоа што бебето е родено со потполно бела коса.

Сите донесуваат различни заклучоци, а се смета дека Бенце има некој вид албинизам. Но, испитувањата го демантирале тоа.

Докторите не се баш сигурни во која категорија да го сместат овој случај.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.