Откријте каква личност сте според крвната група?

Крвна група А

Овие луѓе се одлични пријатели. Туѓите потреби ги ставаат пред своите и секогаш се спремни да сослушаат и да понудат помош. Меѓутоа иако се бават со туѓите проблеми и емоции, своите често ги кријат, па поради тоа често патат од депресија и анксиозност. Што се однесува до кариерата тие се одлични како адвокати, библиотекари, книговодители, економисти и писатели. Во љубовта најдобро се сложуваат со луѓе со крвните групи А и АБ.

Крвна група Б

И тие како од крвната група А, добро знаат да ги сослушаат луѓето и да понудат помош, но тоа никогаш не го прават на своја штета и никогаш не ги ставаат туѓите потреби пред своите. Тие се одлични детективи, психијатри, новинари. Во љубовта најдобро се сложуваат со партнери од крвната група А и АБ.

Крвна група АБ

Оваа крвна група е најретка, а нејзините носители се најдуховни. Луѓето со оваа крвна група се рационални и одлични организатори. Во итни ситуации најбрзо и најдобро реагираат. Тие се одлични гласноговорници, менаџери или професори. Во љубовта одлично се сложуваат со сите крвни групи.

Крвна група 0

Оваа крвна група е најчеста, но и најстара од сите. Имаат потреба од чувство на моќ и своите цели и желби ги ставаат дури и пред саканата личност. Тие се одлични како политичари.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.