Најуспешна метода за зајакнување на имунитетот!

Веројатно се чини дека е невозможно, но рускиот лекар Сергеј Бубновски тврди дека ова е една од најуспешните методи за подигнување на имунитет, а потребни ви се само 15 секунди дневно.
Ако имате слаб имунитет и често ви се случува да настинете, ниту еден грип не ве заобиколил и имате алергиски реакции на се, морате да го пробате овој неверојатно лесен трик.
Наполнете ја кадата или некој сад со ладна вода. Најдобро е да додадете малку мраз во водата. Потоа ставете ги нозете во водата и така држете ги петнаесетина секунди, а потоа извадете ги, избришете ги со пешкир и облечете воленени чорапи.
Правете го ова секој ден и вашиот имунитет веднаш ќе профункционира. Ниту една болест нема да ви може ништо.
Немојте да се плашите дека ќе настинете, напротив!

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.