Најновите информации за заштита од коронавирусот директно во AirCare

Најновите информации од Министерството за здравство за заштита од корона вирус од денеска може да ги добивате директно во апликацијата AirCare!, соопшти министерот Венко Филипче.

Најновата верзија од Google Play и App Store веќе може да се преземе, а во менито треба да се активира опцијата за нотификации. Сите новости ќе ги има во делот „Вести“.

Голема благодарност до МојВоздух/AirCare за поддршката која ни ја даваат во овие моменти со справувањето и информирањето за заштита на граѓаните од КОВИД-19, вели Филипче.

Android апликацијата на следниот линк: https://getaircare.com/android

iOS: https://getaircare.com/ios

извор: standard.mk

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.