Комбинација од лимон и сода против многу болести!

Лимонот е докажано антиканцероген. Се тврди дека има силен ефект против цисти и тумори и широк спектар на различни видови канцер.

И лимонот и содата имаат влијание врз спречувањето на натамошното ширење на канцерот.

Сè што треба да направите е следното:

Измешајте две лажички сок од органски лимон и половина лажичка содабикарбона. Користете висока чаша, затоа што при нивно комбинирање настанува реакција, односно пена, па потребно е да се почека неколку минути да спадне пената, а комбинацијата да се испие на екс.

Оваа комбинација е исто така позната како средство за инстантно стопирање на настинката.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.