Колку време од животот поминуваме во тоалет?

1,314

 

Според некои истражувања, еден човек во целиот свој живот, во тоалетот минува вкупно околу три години.

Се верува (со право) дека мажите на школката минуваат повеќе време, од жените, а како што често самите велат, тоа е затоа што е единствено катче во кое можат „во мир и спокојство да прочитаат весник“.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.