Колку вода треба да пиете според вашата тежина?

Водата е главна компонента која позитивно влијае на здравјето и физичкиот изглед, па не треба да ја правите најголемата грешка и заблуда – да ја замените со друг безалкохолен пијалак.

Проверете колкаво количество на вода треба да внесувате дневно според вашата тежина.

 

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.