Која нација е најиздржлива во сексот?

201

Кога станува збор за издржливост во сексот победата ја носат Бразилците, бидејќи една третина од нив уживаат во сексот кој во просек трае повеќе од 45 минути. Французите се победници во категоријата неверство – 75% признале дека ги изневериле партнерите. Белгијците и Австралијанците најмалку ги изневерувале партнерите, покажува истражувањето на производителот на секс играчки LELO.

Истражувањето ја опфатило и категоријата колку глумат за време на сексот. Најголем дел од испитаниците признале дека имале барем еднаш глумење задоволство во кревет. На прво место се Колумбијците со високи 70 проценти, а по нив се Бразилците и Чилеанците. Португалците иГрците најмалку глумат задоволство.

Во исто време, Бразилците со Италијанците и Грците за себе велат дека се вистинити уметници во сексот. Како професионалци се сметаат само 6% од Холанѓаните. .

Добрата вест е дека 79% од светската популација е задоволна со својот сексуален живот, а Британците и Грците во оваа категорија се на врвот.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.