Кој е најнапорниот хороскопски знак?

Девиците се знакот чие ситничарење и ставање сè на „свое место“, обично кај луѓето кои ги опкружуваат, предизвикуваат желба да избегаат на друг крај на светот и никогаш да не се вратат во нивна близина.

Девиците се како слонови, никогаш не забораваат и не им е ни малку непријатно постојно одново да ве потсетуваат на моментот кога сте им направиле нешто лошо, иако можеби тоа се случило многу одамна.

Тие тежнеат кон совршенство на светско ниво, но никако не можат да сфатат дека прво мораат да поработат на себе.

Знаат да цепидлачат се кога во прашање постапките на други луѓе, но своите маани како да не ги гледаат.

Од друга страна, уживаат во сексот и тоа им е некој вид на издувен вентил, иако тоа никогаш нема да го признаат, дури ни себеси.

За среќа, не треба да се заборави дека не сите Девици се исти.

Коментари

коментари

Напиши одговор

Вашата email адреса нема да биде објавена.